Kompetencia műhely
Családi coaching

Ha nehezen sikerül megszervezni a hétköznapokat, ha a konfliktusokat nem tudjátok hatékonyan kezelni, ha nehezen kommunikáltok egymással, serdülő gyermeketekkel, akkor megoldást nyújthat a családi coaching.
Helyszín: 1094 Bp., Páva u. 8.  |  Ár: 12 000 Ft /alkalom (1 alkalom 60 perc)

Kompetencia műhely


Miről szól a családi coaching?
 

A családi coaching azt a célt szolgálja, hogy a társadalom legkisebb - és egyben a legfontosabb közösségi egysége, a család egy olyan támogató és harmonikus közeg legyen minden csaldtag számára, ahol egyénileg tud fejlődni, ki tud teljesedni a többi családtag támogatásával. A cél az, hogy a család tagjai egységben tudjanak működni és minden tag megtalálja azt a támogató közeget, ahol biztonságban érezheti magát és ahol tisztában van saját fontosságával és a családi közösségben betöltött szerepével.
 

Hogyan zajlik a családi coaching?

 

A családi coaching során megismerkedünk a család tagjaival, a tagok  családi közösséghez való viszonyát és a tagok egyéni szükségleteit. Feltárjuk azokat a hétköznapi vagy eseti nehézségeket, amelyek konfliktusokat okoznak a családban vagy veszélyeztetik a családi harmóniát. A családtagok a coach segítségével megismerik a családi közösség dinamikáját és mindennapi működését illetve elakadásait. A problémák vagy nehézségek feltárása után megvizsgáljuk, hogy a családtagokra az adott problémák vagy nehézségek milyen hatással vannak. Minden család tag megfogalmazhatja álláspontjait, igényeit és kéréseit a többiek felé. Kialakítunk egy hatékony kommunikációs módot, amelyet a család tagjai gyakorlás során elsajátítanak és átültetik a mindennapokba.
 

Milyen eredményre számíthatunk a családi coaching után?
 

A családi coaching után a család tagjai képesek lesznek érthetően és nyíltan kommunikálni egymással, empatikusan tudnak viselkedni a család többi tagjával. Megértik, hogy az otthon harmóniája mindannyiuk kiinduló pontja, amelybe bátran kapaszkodhatnak mindennapi problémájuk során. Képesek lesznek támogatni egymást és megfelelően tudják majd kezelni a mindennapi konfliktusokat. 

Helyszín: 1094 Bp., Páva u. 8.  |  Ár: 12 000 Ft /alkalom (1 alkalom 60 perc)

Elérhető időpontok - Családi coaching
Kezdés időpontja
Helyszín
Beosztás
Részvételi díj
Időtartam
Jelentkezés
Jelenleg nincs elérhető időpontunk! Kérlek, nézz vissza később!