Kompetencia műhely
Karrier coaching

Állást keresel? Nem tudod, hogy maradj vagy válts? Fejlesztenéd magad, de nem tudod, milyen irányba? Kommunikációs vagy együttműködési akadályokba ütközöl a kollégákkal, vezetőkkel? A karrier coaching során megtudhatod azt is, hogyan hozol döntéseket, milyen a hozzáállásod a problémamegoldáshoz, mi a jellemző kommunikációs stílusod, mennyire van jelen életedben a stressz, ill. mit mutat a munka és magánéleted egyensúlyának aktuális állapota?
Helyszín: 1094 Bp., Páva u. 8.  |  Ár: 10 000 Ft /alkalom (1 alkalom 60 perc)

Kompetencia műhely


Miről szól a karrier coaching?
 

A karrier coaching egy vezetett, egyénre szabott, strukturált fejlesztő beszélgetések sorozata, ahol a munka, karrier területén tapasztalt elakadásaid feloldásában segítünk neked. Célja „a megfelelő embert a megfelelő helyre.” A viselkedéstudomány szerint az eredményes emberek, eredményes vezetők tisztában vannak saját magukkal, ismerik erősségeiket és fejlesztendő területeiket, így stratégiát tudnak kidolgozni arra, hogyan feleljenek meg a környezetük támasztotta követelményeknek. Feltárjuk az erősségeidet, ezáltal megtudhatod, mi az, amire építhetsz, és megkeressük azokat a fejlesztendő területeidet, amik az elakadásod felszámolását szolgálják. Különböző coaching technikákat segítségül hívva kézzel fogható és azonnal kipróbálható gyakorlati megoldásokat keresünk együtt, amelyek segítik a karriered előrehaladását és a kívánt célod elérését.
 

Hogyan zajlik a karrier coaching?
 

Az első személyes ismerkedő, helyzetelemző, problémafeltáró ülés. Az élethelyzetednek, erősségeidnek és fejlesztendő területeidnek megismerése, ill. a coaching folyamat során elérendő cél kijelölése történik. Egy - több módszertant átölelő - személyiségteszt kitöltését követően átfogó képet kapsz arról, hogyan hozol döntéseket, milyen a hozzáállásod a problémamegoldáshoz, mi a jellemző kommunikációs stílusod, mennyire van jelen életedben a stressz, ill. mit mutat a munka és magánéleted egyensúlyának aktuális állapota. A második találkozó alkalmával megbeszéljük, kielemezzük a feladat tapasztalatait, sikereit, esetleges nehézségeit. Az elért eredmények tükrében a problémás területekre közösen megoldási alternatívákat dolgozunk ki és járunk körül. Fontos, hogy mint minden esetben, itt is a te megoldásod lesz a jó megoldás, mi ehhez segítünk hozzá az alkalmazott coaching technikákkal, tehát nem tanácsot adunk.
 

Milyen eredményre számíthatunk a karrier coaching után?
 

A karrier coaching során jobban megismered magad. Tisztában lesznel saját igényeiddel, preferenciáiddal és azzal, hogy a helyeden vagy-e a munka területén. A saját viselkedési stílusod ismeretében képes leszel hatékonyabban együtt dolgozni más típusú, személyiségű emberekkel - legyenek azok közvetlen kollégák, beosztottak, vagy felettesek. A coaching során bevált gyakorlatok folyamatos megtartásával és gyakorlásával lehetőséged lesz életed főszereplőjévé válni a munka terén is. A coaching akkor a leghatékonyabb, ha a cél érdekében hajlandó vagy tenni is, hiszen a megoldást végül a gondolkodás-, és cselekvésbeli változások hozzák.

Helyszín: 1094 Bp., Páva u. 8.  |  Ár: 10 000 Ft /alkalom (1 alkalom 60 perc)

Elérhető időpontok - Karrier coaching
Kezdés időpontja
Helyszín
Beosztás
Részvételi díj
Időtartam
Jelentkezés
Jelenleg nincs elérhető időpontunk! Kérlek, nézz vissza később!