Kompetencia műhely

Komplex személyiségteszt


Miről szól a komplex személyiségteszt?
 

A komplex személyiség teszt bevált szakmai módszerekkel méri fel a munka és a magánélet egyensúlyát. Megállapítja, hogy az észlelt stressz milyen mértékben van jelen életedben. Megismerhetőek a saját fejlesztési területeid, hogy mikor és miben tudsz hatékony lenni, ezáltal az is könnyebben átláthatóvá válik, hogy milyen utat vagy irányt nem javasolt választanod. Képes leszel tudatosabban felismerni a jövőben azokat a helyzeteket, amelyek sikeressé tehetnek, melynek ismerete megkönnyítheti számodra azt, hogy megtaláld azon módszert, vagy utat, amely leginkább segít céljaid elérésében.


Hogyan zajlik a komplex személyiségteszt?
 

A komplex személyiségtesztet online tudod kitölteni interneten keresztül. Egy kényelmes és könnyen értemezhető felületen jelölöd a saját válaszaid, majd a kitöltést követően e-mailben kapod meg az eredményed átfogó kiértékelését. Amennyiben igényed van arra, hogy az eredményt megbeszéld egy szakértővel, úgy coachaink szívesen lesznek segítségedre akár karrier coaching keretében, akár egyéni lifecoaching keretében.
 

Milyen eredményre számíthatunk a személyiségteszt kitöltése után?
 

Közelebb kerülsz hozzá, hogy megértsd és megismerd saját magadat, így lehetővé válik számodra, hogy jobban felismerd egyéni képességeidet, amelyek révén megtudhatod, hogy mik a személyes erősségeid, amire a legjobban építhetsz.

A komplex személyiségteszt ára: 6 000 Ft 
 

Kérd a komplex személyiségtesztet elérhetőségeinken!