Kompetencia műhely
Párkapcsolati coaching

Ha úgy gondoljátok, hogy a párkapcsolatotok kihűlt vagy nem kielégítő irányba halad, nem tudjátok megfelelően kezelni a konfliktusokat, nem megfelelő köztetek a kommunikáció, akkor a párkapcsolati coaching segít nektek!
Helyszín: 1094 Bp., Páva u. 8.  |  Ár: 12 000 Ft /alkalom (1 alkalom 60 perc)

Kompetencia műhely

Miről szól a párkapcsolati coaching?
 

A párkapcsolati coaching egy olyan foglalkozás, ahol a párkapcsolatok elakadásait oldjuk fel. Feltárjuk a problémák forrásait, kialakítunk egy kölcsönösen elfogadott kommunkációt. Megkeressük azokat a pontokat, ahol szükség van szakértői segítségre. Kialakítunk egy elfogadó légkört párkapcsolati szinten, amelyben mindkét fél komfortosan érzi magát és megélheti autonóm igényeit és szükségleteit. Megoldást keresünk azokra a nehézségekre, amelyek akadályozzák a harmonikus kapcsolat működését. Kézzel fogható és azonnal kipróbálható gyakorlati megoldásokat keresünk, amelyek segítik a párkapcsolat előrehaladását és fejlődését. Közösen állítunk fel szabályokat, amelyeket mindkét fél elfogadható megoldásnak tart a párkapcsolati konfliktusok kezelésére. Megkeressük azokat az igényeket, amelyek megvalósulásával mindkét fél teljesebb életet élhet és ezzel erősödik a pár közötti egység.
 

Hogyan zajlik a párkapcsolati coaching?
 

Az első ülés alkalmával bemutatkozunk és megismerkedünk egymással, valamint a párkapcsolat történetével. Megbeszéljük, hogy miért döntött a pár a párkapcsolati coaching mellett, milyen problémákkal küzdenek, illetve mi a jelenleg legnagyobb problémájuk. A pár meghatározza a coach segítségével, hogy mi az a konkrét cél, amelyet szeretnének közösen elérni. A további ülések alkalmával a coach különböző módszerekkel segít feltárni a problémák forrásait és a kapcsolat dinamikai összefüggéseit. A coach segítséget ad ahhoz, hogy a pár által meghatározott célt minél hatékonyabban és minél gyorsabban el tudják érni. Konrét -, kézzel fogható - módszereket ad a pár kezébe, melyek gyakorlásával előre mozdítja a cél megvalósulását.
 

Milyen eredményre számíthatunk a párkapcsolati coaching után?
 

A párkapcsolati coaching után a párok jobban megismerik magukat, illetve egymást is. Tisztában lesznek saját igényeikkel és társuk igényeivel. Megtanulnak egymással asszertívan kommunikálni és kifejezni érzelmeiket. A coaching során bevált gyakorlatok folyamatos megtartásával lehetőségük lesz párkapcsolatukat megóvni és elmélyíteni. Tisztában lesznek kapcsolatuk dinamikájával és könnyebben tudnak reagálni minden olyan felmerülő nehézségre, amelyek a párkapcsolatot érik.

Helyszín: 1094 Bp., Páva u. 8.  |  Ár: 12 000 Ft /alkalom (1 alkalom 60 perc)

Foglalj időpontot online!

Több coach közül is választhatsz!