Kompetencia műhely
Stresszkezelés és konfliktuskezelés tréning

Kevés ember képes ösztönösen hatékonyan kezelni a konflikutosokat és a stresszt. Mi segítünk gyakorlati módszerekkel abban, hogy a stresszt pozitív energiaként hasznosítsuk egy konfliktushelyzetben. 
Helyszín: 1094 Bp., Páva u. 8.  |  Ár: 10 000 Ft /alkalom (1 alkalom 60 perc)

Kompetencia műhely


Miről szól a stresszkezelés és konfliktuskezelés coaching?
 

A stresszkezelés coaching során elemezzük, hogy melyek azok az élethelyzetek, amelyek általánosságban stresszes helyzetbe hoznak. Megvizsgáljuk, hogyan tudsz felkészülni ezekre a helyzetekre és tudatosan azonosítani azokat az érzelmeket, amelyek stresszhez vezetnek. Megismerkedsz a negatív stressz és a pozitív stressz jelenségével, illetve megtanulod megkülönböztetni őket. Gyakorlatot szerzel a sresszkezelés technikáiból, amelyeket alkalmazva könnyebben tudsz érvényesülni a konfliktushelyzetekben.
 

Hogyan zajlik a stresszkezelés és konfliktuskezelés coaching?
 

Az első ülésen hatékony írásos stressztesztünkkel fényt derítünk rá, hogy mennyire vagy stresszes. Az eredményeket együtt kiértékeljük, majd sorra vesszük azokat az élethelyzeteket, amelyek a stresszt okozzák. Megvizsgáljuk, hogy melyik stresszes szituáció az amely negatív és destruktív, illetve melyik az amelyik pozitív stressz és előnyt lehet belőle kovácsolni. A további üléseken gyakorlati módszereket veszünk át, szituációs gyakorlatokon keresztül, amelyek segítenek felismerni a stresszt és annak formáját. Az utána következő üléseken stresszkezelési technikákat ismersz majd meg, amelyeket folyamatos gyakorlással tehetsz magadévá. Konkrét módszereket veszünk át és segítségükkel a stresszkezelés elsajátítása után, átültetjük a tanultakat a konfliktuskezelés területére.
 

Milyen eredményre számíthatunk a stresszkezelés és konfliktuskezelés coaching után?
 

A stressz nem lesz kevesebb az életedben, de a stresszkezelés és konfliktuskezelés coaching után képes leszel a stresszt helyén kezelni, önkontrolt gyakorolni. Olyan módszerek birtokában leszel, amelyek segítenek leküzdeni a nehéz élethelyzeteket és a konfliktus helyzeteket is könnyebben és hatékonyabban tudod majd kezelni. Kiegyensúlyozottabb és boldogabb leszel az élet minden területén, beleértve a magánéletet és a munkahelyi szerepköröd is.

Helyszín: 1094 Bp., Páva u. 8.  |  Ár: 10 000 Ft /alkalom (1 alkalom 60 perc)

Elérhető időpontok - Stresszkezelés és konfliktuskezelés tréning
Kezdés időpontja
Helyszín
Beosztás
Részvételi díj
Időtartam
Jelentkezés
Jelenleg nincs elérhető időpontunk! Kérlek, nézz vissza később!